KLIK KLIK KLIK > BERAMAL DAN DAPAT HADIAH FREE!



Sunday, October 21, 2012

Freebies Couple Doodle

 
 
Jawab salam ye wahai pembaca yang diredhai sekalian. hehe
Lama dah tak kasi freebies . Saja2 tadi bosan-bosan, lukis lah.Tapi tatau nak kasi siapa. So, buat jadi freebies je lah :) And kalau sudi follow lah sekali ^^ takpun, letak banner saya ke blog awok ka..
Doodle couple ? First time bagi ni , selalu kasi doodle single je.
Cepat2 grab !





Right click ___Save image as
Boleh guna untuk apa2 ja , Header ka.. banner ka.. or whatever.
TAPI 
jangan mengaku itu kamu yang buat dan jangan jadikan freebies kat blog kamu ya . Kalau linkkan ke blog ni takpa. hehe.

9 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

wah comelll!!!! :3

kiru magu said...

alolololo...sgt comellll :D

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

comellllnya

afina rahmat said...

haha, thanks , biasa je

NURUL ◕‿◕ said...

ambik 1..thanks ^^

NURUL ◕‿◕ said...
This comment has been removed by the author.
Juliet ❤ said...

ambik satu warna pink ye ^^

leogurl94 said...

comel nyaaaa ^^

ika said...

Assalamualaikum :) ika ambik stu tau :D hee comel sgt.. thanks :D